2013.05.02.
14:16

Írta: A bíró

Milyen termékekkel kuponozzak?

Ha már eljutottunk oda, hogy IGEN, SZERETNÉNK KUPONOZNI, akkor jöhet a kérdés, hogy mivel kuponozzunk? Milyen terméket ajánljunk fel a kuponoldalak számára, aminek valódi értelme is lehet.

Erre rengetegféle megoldás létezik. Ha elmegyünk egy kuponoldalhoz, hogy kuponozni szeretnénk, akkor biztosan ők is jó néhány ötletet és tanácsot adnak majd arra, hogy mit és hogyan érdemes kuponozásra bocsájtani.

De ha szeretnél Te is egy kis képet kapni arról, hogy milyen terméket érdemes felajánlani, akkor figyelj.

Első eset: Ha a célod az, hogy ismert legyen a céged és jó híre legyen, akkor ajánld fel a siker terméked. A legjobbat válaszd ki és arra adj (a valódi árból) 50-60-70 vagy termékedtől függő százalékot és erre biztosan bukni fognak az emberek, ha valóban a legjobb szolgáltatást a tényleges árnak töredékéért kínálod. Ezzel Te is és a kuponoldal is jól jár. Te elérheted ezzel a célod, sokan fognak betérni az üzletedbe, sokan megismerik a szolgáltatásod és a terméked és, ha tényleg nagyszerűt tudsz adni nekik, akkor később is visszajönnek, sőt már lehet ott is vásárolnak.

Második eset: Ha bevételt, árumozgást szeretnénk generálni, akkor érdemes olyan terméket kiválasztani, aminek nagy az árrése és így gond nélkül tudunk 50% kedvezményt adni úgy is, hogy az megérje nekünk. Ez kiemelten igaz szolgáltatásoknál, ahol egyes esetekben még nagyobb kedvezményt is tudunk adni, hogy az megérje!

Harmadik eset: Ha szeretnél jó szolgáltatást adni, de kompenzálni is szeretnél amennyire lehet az árkiesést, akkor adj csomagot! Adj egy nagyszerű terméket, amihez csatolsz olyat, ami fél áron is megéri neked, így nem csak jót tudsz adni a kuponozóknak, de olyat is, ami még jobban megéri neked. Itt jegyezném meg, hogy mindig érdemes csatolt terméket ajánlani a kupon által megvásárolható termékek mellé. Mindig legyen valami, amit még könnyen el tudunk adni a kuponnal együtt. DE NE tukmáljunk, hanem tervezzük meg!

Minden esetben elsőnek azt vizsgáljuk, hogy mire van szüksége a cégünknek. Utána beszéljünk a megfelelően kiválasztott kuponoldallal és az ő segítségükkel együtt bizonyosan sikerül jó csomagot összeállítani, ami majd sikeres lehet.

Ha segített a cikk nyomj egy like-ot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miert-kuponozzak.blog.hu/api/trackback/id/tr585262100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása