2013.06.12.
12:11

Írta: A bíró

A kupongyűjtő haszna, avagy ahol a kuponokat megtalálják

7912_magnifying_glass.jpgElőző cikkünkben írtunk arról, hogy hol lesznek láthatóak a kuponok, amelyek felkerülnek egy egy kuponoldalra. Egyik fontos pontja ennek az volt, hogy felkerülnek a kuponok kupongyűjtő oldalakra. Most azt nézzük meg, hogy mik is pontosan ezek az oldalak? Miért annyira lényeges, hogy ott is megjelenjenek a kuponok? Mi a kapcsolat kuponoldal és kupongyűjtő között?

Először az első és utolsó kérdést nézzük meg egybe, mert ezáltal lesz látható, hogy mire is jók ezek az oldalak és miért hasznosak.

A kuponoldalak azok az oldalak, amelyek felkeresik a partnereket, vagy felkereshetik a partner jelöltek őket, hogy kupont szeretnének kiadni. Ezek az oldalak segítenek a kupon kialakításában, az árban, a szolgáltatás, vagy termék kiválasztásában, náluk kerül elhelyezésre a weboldalukon és ott lesz megvásárolható. Ezután a kuponoldalak abban segítenek, hogy minél többekhez eljussanak ezek a hirdetések, saját adatbázisukon is és más csatornákon is.

Itt jönnek képbe a kupongyűjtő oldalak. Egy általános tendencia az interneten, hogy az emberek szeretnek mindent, gyorsan megtalálni. Ezért lett olyan népszerű a google is, de ezért lett népszerű sok áru összehasonlító oldal, mint például az Árukereső.hu, illetve sok más hasonló oldal. Ez igaz a kuponokra is. Szükség volt olyan oldalra, ahol nem csak egy adott kuponoldal kuponjai találhatóak meg, hanem sok más oldal ajánlatai is. A kupongyűjtők összegyűjtik egy helyre a kuponokat és így már könnyebben megtalálhatóvá vállnak, illetve egy olyan helyet biztosítanak, ahol könnyű keresni különböző paraméterek szerint. Több ilyen kupongyűjtő oldal üzemel már, egyik ilyen a Kupon Találda kupongyűjtő oldal is.

Honnan tudhatjuk meg, hogy egy-egy kuponoldal melyik kupongyűjtőket használja? Megkereshetjük a kupongyűjtőket a google-ben és ellenőrizhetjük, de akár a kuponoldalaktól, akinél szeretnénk hirdetni azoktól is megkérdezhetjük, hogy hol szerepelnek a hirdetéseik.

Ha elindulunk egy kuponos kampánnyal akkor nyilván az a célunk, hogy minél több emberhez eljusson a híre a cégünknek ezért mindenképpen érdemes ellenőrizni, hogy hol jelennek meg adott oldalak, illetve, hogy elég helyre eljut-e majd a hírünk.

Továbbra is sikeres kuponozást kívánunk mindenkinek!

Szólj hozzá!

Címkék: kuponoldal kupongyűjtő kupon találda

A bejegyzés trackback címe:

https://miert-kuponozzak.blog.hu/api/trackback/id/tr545357069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása