2013.06.06.
14:07

Írta: A bíró

Hol lesz látható a kuponom?

1282512_magnifying_glass_map.jpgVégre eldöntöttük, hogy kuponozásba fogunk. Már megvan, hogy mit ajánlottunk fel, megvan, hogy melyik kuponoldalhoz megyünk. Mindent elterveztünk, úgy érezzük minden rendben van és mi megtettük, ami tőlünk tellett, már csak arra várunk, hogy szárnyaljanak az eladások.

De most merülhet fel bennünk az újabb kérdés. Hogyan is lesznek kuponos vásárlóink? Kik és hol fogják látni a megjelent ajánlatokat? Egyáltalán el jut-e azokhoz a híre, akiknek szántuk volna a kuponokat?

Ezeket az információkat, nagyon fontos tisztázni a kuponoldalakkal, főleg, ha van egy kiszemelt, akivel szerződni szeretnénk. Tudnunk kell azt, hogy milyen adatbázissal dolgozik, mit részesít előnyben, mi az, ami igazán húzó lehet.

Vannak olyan oldalak, amik igen nagy e-mail adatbázissal dolgoznak és komolyan erre is építenek. Ekkor érdemes megtudni ennek a számát, illetve mikor megy ki, milyen reakcióra lehet számítani, így akkor lehet tudni, hogy körülbelül mikor számíthatunk az első vásárlókra.

Vannak, akik hatalmas facebook táborral rendelkeznek. Ezek az oldalak egy kicsit gyorsabban is le tudják kommunikálni az aktuális, vagy új ajánlatokat, de nem biztos, hogy hatékonyabb is.

Ezeken kívül lehetnek társ és egyéb reklámoldalai egy kuponoldalnak, de ezen kívül is komolyan reklámoznak. Akár a Facebook, akár a google fizetett hirdetései is komoly előnyt jelenthet a többiekkel szemben. De ma már, amikor mindenki törekszik a minél gyorsabb információ áramlásra az is fontos, hogy kupon gyűjtő oldalakon is fent legyen az adott ajánlat, mert egyre inkább itt keresik, egybegyűjtve az ajánlatokat. Ilyen oldal például a Kupon Találda kupongyűjtő oldal is. De érdemes ezeket az oldalakat is megnézni, hogy megtalálhatóak-e ott is az ajánlataik.

Ha van arról statisztikájuk, hogy nők, vagy férfiak, illetve milyen korosztály látogatja az oldalukat az is segítség lehet nekünk. Illetve az oldalakon érdemes megnézni más ajánlatokat is és azok tapasztalatából adhatunk javaslatokat a kuponoldalaknak, hogy a miénk hogy nézzen ki.

Ne felejtsük el, ha komoly kutatás és tervezés előzi meg a kuponozást, akkor komoly eredményeket hozhat mindenki számára!

Szólj hozzá!

Címkék: kupon kuponozás kupon adatbázi

A bejegyzés trackback címe:

https://miert-kuponozzak.blog.hu/api/trackback/id/tr935346951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása